Rekry

Oy Crosslam Kuhmo Ltd on toimialansa kotimainen markkinajohtaja. Olemme kasvava ja uusia innovaatioita kehittävä CLT-valmistaja. Tuotantolaitoksemme sijaitsee maailman parhaan havumetsäalueen sydämessä Kuhmossa, Kainuun kauniissa vaaramaisemissa. Moderni puurakentaminen jatkaa kasvuaan ja Crosslam sen mukana. Crosslamin CLT-levystä rakennetut kodit ja koulut ovat terveellisiä asumis- ja oppimisympäristöjä. Luomme uutta rakentamisen tapaa, jossa tehdään merkittävää työtä myös ympäristön ja ilmaston eteen. Crosslamin tarina luo ympärilleen onnellista elämää, niin työntekijöilleen kuin asiakkailleenkin.


AVOIN TYÖPAIKKA

Etsimme puualan tulevia ammattilaisia

Oletko kiinnostunut työstä puunjalostuksen parissa ja kehittymään vahvassa kasvussa olevan toimialan ammattilaiseksi? Kasvavana ja kehittyvänä yrityksenä etsimme koko ajan uusia osaajia / tulevia ammattilaisia CLT-materiaalin valmistuksen eri osa-alueille.

Lisätiedot ja hakemukset
Ville Manninen


AVOIN TYÖPAIKKA

Etsimme tuotantotyöntekijöitä puuteollisuuteen

Oy CrossLam Kuhmo Ltd etsii palvelukseensa tuotantotyöntekijöitä Kuhmon CLT-tehtaalleen ristiinliimattujen puulevyjen valmistamiseen, työstämiseen ja käsittelyyn.

Jos olet työtä pelkäämätön, innostunut ja ahkera työntekijä, hae työskentelemään modernin puurakentamisen maailmaan.

Palkkaamme hyvän asenteen omaavia työntekijöitä, jotka koulutamme tarvittaessa työtehtäviin. Emme edellytä aiempaa kokemusta alalta. Työ on kolmivuorotyötä.

Palkkaus: TES:n mukaisesti, työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan kuuden kuukauden koeajalla, jonka jälkeen työsuhde jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen: