CLT-huvilat ja mökit

olohuone maisemaikkuna metsä huvila syöte crosslam clt

CLT-huviloissamme ja -mökeissämme yhdistyvät kestävä rakentaminen ja moderni design. Nämä kohteet tarjoavat ihanteellisen ympäristön rentoutumiseen ja luonnonläheiseen elämään.

CLT-HUVILA, VUOKATTI

Tukevasti irti maasta

Oululaisen pariskunnan Vuokatissa sijaitseva CLT-huvila on ahkerassa käytössä. Vuokatissa Helka ja Mika pääsevät helposti harrastusten pariin: hiihtämään, ulkoilemaan luontoon ja liikkumaan vesistössä. Siellä tavataan myös paljon sukulaisia, ystäviä ja läheisiä mökkinaapureita. 

CLT-MÖKKI, KALAJOKI

Viimeisteltyjä yksityiskohtia

Kaikki on viimeisteltyä, niin rakennuksissa kuin ympäristössä. Taitava kädenjälki näkyy niin millintarkoissa jiireissä kuin sisustuksen linjakkuudessa. Sisustuksessa löytyy monta yksityiskohtaa, jotka on tarkkaan mietitty ja toteutettu. 

CLT-HUVILA, TAIVALKOSKI

Harmoninen kokonaisuus

Todellinen rauha ja hiljaisuus koskettavat täällä kulkijaa. Oululaisen lapsiperheen kakkoskoti on rakennettu isoisien synnyinmaille Taivalkoskelle. Arkkitehtuurinen CLT-massiivipuulevystä tehty musta päärakennus sulautuu ympäristöönsä, harjun päälle, mäntymetsän ympäröivän järven rannalle.

CLT-HUVILA, SYÖTE

Arkkitehtuuria yksinkertaisten asioiden ympärillä

Vapaa-ajan paikasta haluttiin mökin tuntuinen ja oloinen. Mökki on aika perinteisen näköinen räystäiden, jyrkän harjakaton ja suorakulmaisen muotonsa vuoksi. Pihapiiriä sulkien, tontilla on suorakaiteen muotoinen harjakattoinen saunarakennus, jossa on saunan ja vierashuoneen lisäksi tekniset tilat. Siltamainen terassialue sitoo rakennukset toisiinsa. 


Apunasi rakennusprojektin
jokaisessa vaiheessa

Me Crosslamilla olemme olleet toteuttamassa satoja onnistuneita projekteja puukerrostaloista puukouluihin sekä -päiväkoteihin. Autamme ja neuvomme mielellämme miten CLT-materiaalista saadaan kaikki hyödyt käyttöön.